top of page

Jouko Lampelalle

Joukon vaaliteemana näyttää olevan pysyvästi väärien tietojen ja vihamielisten asenteiden levittäminen valtionhallinnon kalataloustehtävien hoitoon liittyvissä asioissa. Tämä on hyvin ikävä ja valitettava asia.

Jouko on erittäin arvostettu sisävesikalastuksen ammattilainen alan toimijoiden keskuudessa ja muutenkin mukava mies. Tämän vuoksi tuntuu erittäin ikävältä lukea Joukon kirjoituksia, jotka hän itsekin tietää suurelta osin olevan täyttä vaalipropagandaa.

Tiedän, että viranomaisten puolelta halutaan määrätietoisesti kehittää ammattikalastuksen toimintaedellytyksiä Lapinkin alueella. Hyvänä esimerkkinä edellä mainitusta tavoitteesta on uuden kalastuslain ammattikalastuksen toimintaedellytyksiä lisäävät uudet keinot.

Jouko on aivan oikeassa siinä, että kalavesiä tulee hoitaa järvien omaa kalantuotantoa kestävästi hyödyntäen. Mutta, kuten Jouko hyvin tietää valtion viranomaiset eivät ole vastuussa kalavesien hoidosta - siitä vastaavat vesien omistajat. Viranomaiset eivät istuta kaloja vesiin sen tekevät vesialueiden omistajat jos niin tahtovat.

Lisäksi Joukon on syytä tiedostaa, että vesirakentamiseen liittyvät kalaistutusvelvoitteet ovat haitan aiheuttajien vastuulla, ei virnanomaisten. Mitä tulee virtavesien kunnostuksiin, niihin ei ole käytetty kymmeniä miljoonia euroja – kunpa olisikin! Ota Jouko faktoista selvää ennekuin kirjoittelet julkisuuteen!

Pidetään Jouko vaaliasiat erillään työasioista niin hyvin menee!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page